BonaMenajeraÎngrijitor vârstnicCompletaţi cererea online
PROFILES RECRUITMENT CENTER este o agentie de selectie si plasare de personal din Bucuresti, Romania, infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate printr-un sistem eficient de selectie, verificare, testare si monitorizare a personalului recrutat.
Categorii de articole
Ultimele ştiri
Recrutam menajera cu experienta pentru familie deosebita din Viena, Austria. Program de lucru intern Oferta salariala lunara: 1000 – 1300 Euro, contract...mai mult
Angajam menajera cu experienta pentru familie deosebita din Snagov. Program de lucru: 8 ore/ zi, de Luni pana Vineri. Salariul lunar net: 2500 - 3000...mai mult
Angajam Menajera pentru sediu clinica medicala privata, zona Primaverii. Program de lucru: 8 ore/zi, program in ture. Salariul lunar net: 1600 – 1800...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
 

Avantajele angajarii de personal pentru ingrijire varstnici

Cand cei dragi dumneavoastra  incep sa aiba probleme, sa nu mai poata face fata sarcinilor de zi cu zi, angajarea unei persoane care sa-i ajute devine cea mai buna solutie.

Este varianta optima, pentru ca le permite sa ramana in casa in care sunt obisnuiti sa traiasca si in acelasi timp persoana angajata va prelua din responsabilitatile ce va revin dumneavoastra.

In functie de starea de sanatate a persoanei ce urmeaza sa fie asistata, puteti intocmi profilul angajatului, programul de lucru si atributiile specifice postului.

In cazul in care este nevoie doar de supraveghere si insotire/ ajutor la activitatile zilnice, angajatul poate sa indeplineasca urmatoarele sarcini:

 • ajutor in deplasare (in interiorul si exteriorul locuintei);
 • intretinere conversatii, exercitii pentru stimulare mentala;
 • pregatirea si servirea meselor;
 • menaj de intretinere;
 • efectuare cumparaturi / mici comisioane.

Pentru situatia in care persoana care necesita asistenta este imobilizata la pat sau are dificultati in deplasare, responsabilitatile pot cuprinde:

 • ajutor in activitati de toaleta personala/ igiena intima;
 • ajutor in ajutor in ridicarea / asezarea pe pat/ scaun rotile/ fotoliu;
 • pregatirea si servirea meselor;
 • supravegherea starii de sanatate;
 • administrarea medicatiei conform prescriptiilor medicului curant;
 • activitati de recuperare (masaj, efectuare diverse exercitii fizice, exercitii pentru stimulare mentala).

 

Candidatele din baza noastra de date sunt disponibile pentru ingrijire si supraveghere in  diferite variante de program (part-time/full-time/intern) si pot incepe activitatea imediat.

 

Va asteptam sa ne contactati pentru informatii suplimentare!

 

Comentarii

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza
 
Top 10
Articole noi
Newsletter
Asistenţă online

Caut in catalog...