BonaMenajeraÎngrijitor vârstnicCompletaţi cererea online
PROFILES RECRUITMENT CENTER este o agentie de selectie si plasare de personal din Bucuresti, Romania, infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate printr-un sistem eficient de selectie, verificare, testare si monitorizare a personalului recrutat.
Categorii de articole
Ultimele ştiri
Angajam familie (sot si sotie) pentru menaj si ingrijire vila langa Bucuresti (Saftica).
Recrutam bona cu experienta pentru familie deosebita din Austria, Viena. Varste copii: 7 si 4 ani. Atributii de supraveghere si insotire copii Oferta...mai mult
Angajam menajera pentru familie deosebita cu domiciliul in Baneasa - Jollie Ville. Program de lucru: 4 zile/ saptamana de Luni pana Joi. 8 ore/zi in...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
 

Cum ne pregatim pentru angajarea unei bone

Este foarte important ca in momentul in care va hotarati sa angajati o bona pentru copilul dumneavoatra sa stabiliti urmatoarele aspecte:

A. Particularitatile bonei:

- varsta (va fi stabilita in functie de criteriile dumneavoastra, sau observand cum reactioneaza copilul la persoane de varste diferite, in ce masura este obisnuit cu persoane dintr-un anumit segment de varsta)

- nivelul de studii al acesteia (eventuale calificari)

- experienta profesionala / personala

- personalitate (astfel incat sa interactioneze bine cu copilul, dar si cu dumneavoastra ca parinti)

- abilitati sau aptitudini speciale (in cazul in care cautati anumite aptitudini pentru innot, tenis, pian, desen, gatit, etc)

- fumatoare sau nefumatoare (daca sunteti de acord sa angajati o persoana fumatoare sau nu)

- prezenta animalelor de companie (in cazul in care nu doriti ca aceasta sa aiba animale de companie, sau in cazul in care detineti animale de companie si este necesar sa selectam o persoana care sa nu manifeste anumite fobii / alergii)

B. Descrierea postului:

- atributiile ce vor intra in activitatea zilnica a bonei: stabiliti cine gateste pentru copil, cine spala si calca lucrurile copilului, etc.

In mod normal bona se ocupa de hrana, hainele si camera copilului, de respectarea programului zilnic de somn / masa / joaca si se implica in diverse activitati recreative in functie de varsta acestuia.

Este important sa-i spuneti inca de la primul interviu care sunt cerintele dumneavoastra.

- programul de lucru: cate ore/ zi va lucra, in ce interval orar, cate zile/saptamana.

Daca aveti solicitari suplimentare pentru zile de week-end sau ocazional pentru program supraveghere de noapte este bine sa aflati diponibilitatea candidatelor inca de la primul interviu.

- salariul si bonusurile care pot fi oferite ( posibilitatea unei colaborari cu contract de munca, etc)
Vezi şi alte articole: bona

Comentarii

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza
 
Top 10
Newsletter
Asistenţă online

Caut in catalog...