BonaMenajeraÎngrijitor vârstnicCompletaţi cererea online
PROFILES RECRUITMENT CENTER este o agentie de selectie si plasare de personal din Bucuresti, Romania, infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate printr-un sistem eficient de selectie, verificare, testare si monitorizare a personalului recrutat.
Categorii de articole
Ultimele ştiri
Angajam familie (sot si sotie) pentru menaj si ingrijire vila langa Bucuresti (Saftica).
Recrutam bona cu experienta pentru familie deosebita din Austria, Viena. Varste copii: 7 si 4 ani. Atributii de supraveghere si insotire copii Oferta...mai mult
Angajam menajera pentru familie deosebita cu domiciliul in Baneasa - Jollie Ville. Program de lucru: 4 zile/ saptamana de Luni pana Joi. 8 ore/zi in...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
 

Procedura de selectie pentru introducerea candidaturilor in baza de date

A. Selectarea candidatilor aplicanti

se realizeaza din diverse surse (baza de date, aplicanti pe site-uri de specialitate, anunturi mass-media, targuri de job-uri, recomandari, etc).

Odata primita candidatura aplicantilor, avem urmatoarele etape:

1. screening CV-uri – urmarim experienta candidatului, nivelul de studii, abilitatile dobandite in timp de acesta, masura in care informatiile furnizate corespund cerintelor postului.

2. interviul telefonic – in cadrul acestui interviu se urmareste gradul in care candidatul raspunde obiectiv cerintelor postului (ex: abilitatea de a comunica telefonic, limbajul folosit, abilitatea de a asculta si raspunde la obiect, spontaneitatea, modul de adresare, experienta profesionala, etc).

Scopul acestui interviu este acela de a scuti din timpul alocat interviurilor directe, prin eliminarea candidatilor care nu au abilitatile minime solicitate de catre postul respectiv.

B. Interviul primar

In cadrul acestui interviu urmarim evaluarea candidatului inca de la prima relationare. Evaluam modul de prezentare, corectitudinea limbajului folosit, bogatia acestuia, modul de adresare si exprimare. Analizam limbajul verbal si non-verbal, solicitam informatii suplimentare referitoare la locurile de munca anterioare (atributii specifice, perioada colaborarii, motivul incetarii activitatii, etc).

Urmeaza analizarea actelor solicitate telefonic (contracte de munca, copii ale actelor de identitate, referinte de la locurile de munca anterioare, etc), completarea fisei de interviu si solicitarea documentatiei necesare pentru completarea dosarului de angajare.

In cadrul acestui interviu comunicam informatii despre postul oferit (fara a dezvalui identitatea angajatorului si datele considerate confidentiale) si urmarim raspunsul candidatilor la cerintele prezentate.

In cazul candidatilor ce vor fi prezentati pe lista finala se procedeaza la verificarea datelor din CV-ul de prezentare, obtinerea de referinte, caracterizari din partea fostilor angajatori.

C. Interviul final

In aceasta faza se completeaza dosarul cu restul de acte necesare solicitate (ex. cazier, adeverinte medicale, etc), se continua discutia cu psihologul si se aprofundeaza diferite teme de interes, ulterior se realizeaza testarea psihologica (in functie de postul solicitat).

Testarea psihologica poate sa urmareasca, in functie de postul pentru care aplica candidatul: trasaturi de personalitate, temperament, inteligenta emotionala, capacitate de atentie distributiva, concentrare si memorare, capacitate de reprezentare spatiala.

Rezultatele testarii psihologice sunt completate de informatiile din fisa de evaluare din cadrul interviului.

In urma acestui interviu candidatii sunt introdusi in baza de date.

Comentarii

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza
 
Top 10
Newsletter
Asistenţă online

Caut in catalog...