BonaMenajeraÎngrijitor vârstnicCompletaţi cererea online
PROFILES RECRUITMENT CENTER este o agentie de selectie si plasare de personal din Bucuresti, Romania, infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate printr-un sistem eficient de selectie, verificare, testare si monitorizare a personalului recrutat.
Categorii de articole
Ultimele ştiri
Angajam familie (sot si sotie) pentru menaj si ingrijire vila langa Bucuresti (Saftica).
Recrutam bona cu experienta pentru familie deosebita din Austria, Viena. Varste copii: 7 si 4 ani. Atributii de supraveghere si insotire copii Oferta...mai mult
Angajam menajera pentru familie deosebita cu domiciliul in Baneasa - Jollie Ville. Program de lucru: 4 zile/ saptamana de Luni pana Joi. 8 ore/zi in...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
 

Cele mai vizitate articole (42 articole)

Bona pentru Bucuresti - zona Baneasa
Angajam Bona pentru familie din Bucuresti, zona Baneasa. Varsta copil: 8 luni
Personal pentru ingrijire varstnici
Angajam personal pentru ingrijire varstnici.
BONA INTERNA
Opinia vizitatorilor: 5
BONA pentru familii deosebite din Bucuresti. Program de lucru intern.
  Editorii recomandă!  
Avantajele angajarii de personal pentru ingrijire varstnici
Autor(i): Roxana Safta, psiholog Profiles
Cand cei dragi dumneavoastra  incep sa aiba probleme, sa nu mai poata face fata sarcinilor de zi cu zi, angajarea unei persoane care sa-i ajute devine cea mai buna solutie.   Este varianta optima, pentru ca le permite sa ramana in casa in care sunt obisnuiti sa traiasca si in acelasi timp persoana angajata va prelua din responsabilitatile ce va revin dumneavoastra.
Bona pentru zona Pipera
Angajam Bona cu experienta pentru copil in varsta de 2 luni.
Familie interna pentru menaj
Opinia vizitatorilor: 1
Angajam familie interna pentru menaj si administrare vila in Bucuresti.
BONA pentru familii din Bucuresti
Descrierea firmei: Agentie de recrutare, selectie si plasare de personal  pentru bone Descrierea postului: Activitate specifica pentru postul de bona, ce se desfasoara in cadrul familiilor din Bucuresti CEA MAI SERIOASA AGENTIE DE PROFIL ! CONTRACTE / FAMILII DEOSEBITE. SALARII EUROPENE !
  Editorii recomandă!  
Locuri de munca
Daca vrei sa lucrezi intr-o familie deosebita, asa cum ne place noua sa ne numim clientii, asteptam sa ne contactezi telefonic sau sa trimiti CV-ul si te vom contacta noi. Ne vom cunoaste intr-un interviu, urmand sa prezentam clientilor nostri candidatura ta.Posturile pentru care angajam sunt: bona, menajera, ingrijitoare batrani, ingrijitor casa si gradina, sofer, etc.Programul de lucru este diferit si poate fi adaptat in functie de disponibilitatea fiecarui candidat. Poti lucra 8-10 ore/zi, » ...mai mult
Familie interna pentru menaj si intretinere vila, Viena-Austria
Opinia vizitatorilor: 3
Angajam familie (sot si sotie) pentru menaj si ingrijire vila, pentru familie deosebita din Viena-Austria. Cunostinte limba germana nivel conversational. Cazarea, hrana si transportul sunt asigurate de familia angajatoare. Se ofera conditii de lucru si de locuit exceptionale. Salariul lunar/familie: 2200 – 2400 Euro. Se ofera contract de munca.
MENAJERA, 4 zile/saptamana (Luni → Joi)
Angajam menajera pentru familie deosebita cu domiciliul in Baneasa - Jollie Ville. Program de lucru: 4 zile/ saptamana de Luni pana Joi. 8 ore/zi in intervalul orar 8.00 – 16.30 (30 minute pauza de masa) Salariul lunar net: 1800 - 2000 lei Angajare cu contract de munca perioada nedeterminata.
 
Top 10
Newsletter
Asistenţă online

Caut in catalog...